FORGOT YOUR DETAILS?

Vilkår og personvernerklæring

Vår nettstedsadresse er: https://www.oslodanceseminar.com

Betingelsene her gjelder for salg av danseklasser / klippekort fra Oslo Dance Seminar. Dette bekreftes med en ordrebekreftelse.

Salgsbetingelsene og annen informasjon i nettbutikken er tilgjengelig på norsk, med mulighet for engelsk oversetting gjennom Google Translate.

Bestillings- og avtaleprosess
Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert og betalt. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg.
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre tjenester som mulig. Med forbehold om endringer i timeplan og pedagoger. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Priser
Alle priser som er oppgitt er inklusive 0 % moms. Endres momsen, skatter eller andre avgifter, forbeholder vi oss retten til å endre våre priser tilsvarende. Vi tar forbehold om eventuelle feil som kan oppstå på grunn av teknisk svikt.

Betaling
Vi aksepterer VIPPS gjennom deres sikre betalingsløsning på nett. Det er også mulig med kjøp med kontanter ved oppmøte.

Levering
Klippekortet vil du motta ved første oppmøtedag på kurset.

Angrerett

Ved kjøp av klippekort omfattes kjøpet i unntakene fra angrerett i § 22.
Ubenyttede klipp refunderes ikke.

- - - - - - - - -

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn?

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Kontaktinformasjon

Org. nr: 931314173

Oslo Dance Seminar c/o Morten Brøndmo, Vestliveien 9B, 1415 Oppegård

morten @ oslodanceseminar.com

TOP