Benedicte tok sin utdanning på Balettakademien i Stockholm (2008-2011) etterfulgt av lengre opphold i Italia, New York, Tel Aviv og Afrika. Hun har siden dette jobbet som freelancer i inn- og utland.
Hun har blant annet jobbet med koreografer som Tilman O’Donnel, Jiri Pokorny, Erika Silgoner, Erica Sobol, Alexandre Magno, Chris McCarthy og Breton Tyner-Bryan.
Hun medvirket som danser i Umoja festivalen i Afrika, Dans/5 sine siste oppsetninger, ulike musikkvideoer og dansefilmer («Do something beautiful»), international Gala performance i Italia med «We move lightly», «Measure your crew», «Mind the gap» og diverse andre prosjekter i inn- og utland med ulike koreografer.
Camilla begynte sin utdannelse ved Statens balletthøgskole i Oslo før hun fortsatte ved Centro Internacional de Danza de Madrid. Hun var fra 2003 til 2013 ansatt ved Carte Blanche, Norges kompani for samtidsdans, hvor hun hadde framtredende roller i samtlige produksjoner av Ina Christel Johannessen. Også koreografer som Sharon Eyal, Ingun Bjørnsgaard og Alan Lucien Øyen skapte roller for henne, og hun utmerket seg i verk av Ohad Naharin – i 2006 ble Spidsøe tildelt Kritikerprisen for sin medvirkning i forestillingen Carte Blanche à la Naharin. Da Camilla gikk tilbake til Nasjonalballetten i 2013, var det etter ti år som en av Norges fremste samtidsdansere. Her gikk hun rett inn i bærende roller i Johannessens Scheherazade, Proiettos Cygne og Ekmans A Swan Lake – som alle ble skapt for henne – i tillegg til fremtredende partier i balletter som Strømgrens Suite og Kyliáns Gods and Dogs og Soldiers’ Mass.
Høsten 2013 mottok hun Tom Wilhelmsens opera- og ballettpris, høsten 2014 danset hun rollen som fru Alving i Moum Aune og Espejords Ghosts – Ibsens Gengangere – og ble utnevnt til solist.
Kevin er danser, skuespiller, artist, influenser, tiktoker mm. De fleste kjenner han nok som “Pil” i julekalenderen "Snøfall" på NRK.
Kevin har spilt tittelrollen som Billy i musikal-suksessen "Billy Elliot" på Folketeatret 2014, Mowgli i "Jungelboken" på Chateau Neuf, Baby John i "West Side Story" med mer. Han har også dubbet utallige filmer og serier for Disney, Netflix, Nickelodeon, NRK Super mm. siden han var 10 år gammel.
Som danser har han vært fast danser for Marcus og Martinus på turneer i inn- og utland, både danset og koreografert for artister på "MGP", "Stjernekamp", Norway Cup, og opptrådt med egen musikk på Norway Cup og "Allsang på Grensen". Selv har han også gjestet "Beat for Beat".
Som ren danser har han nettopp gjennomført forestillingen «What is Jazz» med kompaniet Attention, med fulle hus på Christiania Teater.
Kevin reiser ofte rundt i hele Norge med sin danseundervisning og holder workshops i både jazz, hip hop/commercial, musikaljazz og stepp.
Kevin har bygget seg en stor fanskare gjennom arbeidet hans på både TV og scene - og latt publikummet bli bedre kjent med ham gjennom sosiale medier hvor han har totalt 300K følgere.
Jon Ole begynte å danse som 16-åring og har sin utdannelse fra Kunsthøyskolen i Oslo. Etter endt utdannelse arbeidet han med turnéprosjektet Kamuyot, et samarbeid mellom svenske Riksteatern og Batsheva Dance Company, ledet av Ohad Naharin.
Fra 2012 til 2014 var Jon Ole ansatt ved Nederlands Dans Theater 1, under ledelse av kunstnerisk leder Paul Lightfoot. Der samarbeidet han med Paul Lightfoot og Sol Leon, Johan Inger, Hofesh Shechter, Marco Goecke, Alexander Ekman, Jiri Kylian, Mehdi Walerski og Crystal Pite. Hans egne koreografier har blitt presentert på Cross Connection Choreography Competition i København, Stockholm Dance Film Festival, Korea Contemporary Choreography Competition og Gala of the Stars ADCIBC Florida. I 2015 vant han førsteprisen som danser og koreograf ved International Stuttgart Solo Tanz Competition. I 2019 mottok han produksjonsprisen fra Ballet Basel ved den 33. International Hannover Choreography Competition. Han har undervist og koreografert ved en rekke utdanningsprogrammer, blant annet Juilliard, NYU-Tisch, The Palucca School, Marymount Manhattan College, Tanz Akademie Zürich, Acosta Danza, Kunsthøgskolen i Oslo, Ballettakademien i Göteborg og Stockholm, Akademie Des Tanzes Mannheim, Copenhagen Contemporary Dance School, Oslo Dance Seminar, The Alvin Ailey School, Henny Jurriëns Studio, Peridance, Steps on Broadway, Broadway Dance Center, Gibney Dance, Edge PAC, Movement Lifestyle, Millennium Dance Complex, ArtÉmotion Summer Intensive - Ballet West, Joffrey Ballet Intensive, World Dance Movement Festival in Italy, NUOVA OFFICINA DELLA DANZA og Alonzo King Lines Ballet. Han har også holdt kompaniklasser for Gallim Dance, Ballet Hispanico, Ballet Nuremberg, Ballet Leipzig, Theater Pforzheim, Carte Blanche Dance Company, BODYTRAFFIC, Theater Regensburg Tanz, Acosta Danza - Cuba og Micompania - Cuba.
Karl-Erik Nedregaard og Knut Arild Flatner utgjør Subjazz.
Subjazz står for en sammensmeltning, en fusjon, av jazz og moderne/samtidsdans. ”Sub” betyr også underkultur. Et viktig aspekt for oss er å ta i bruk det som ikke nødvendigvis er mainstreem i vårt felt. Vi jakter etter en konstant utvikling, og søker stadig å teste våre grenser. Ikke i forhold til dansen generelt, men i forhold til hva slags kapasitet vi har som dansekunstnere, og i forhold til den uttrykksformen vi arbeider innenfor. Vi har vært opptatt av å presse grensene rent sjangermessig, innenfor det som tidligere har vært klassifisert som ren jazz og ren moderne/samtidsdans.
Den prisbelønte danseren Eugenie Skilnand begynte i Nasjonalballetten som aspirant i 1998, ble ansatt i 2000 og i 2011 utnevnt til solist. Samme år fikk hun Rolf Gammleng-prisen, hvorpå hun i 2012 ble tildelt både Wilhelmsen-prisen og Kritikerprisen. Sistnevnte fikk hun for sin tolkning av rollen som Marie i Spucks ballett Woyzeck, en rolle som ble kreert for henne. "Eugenie Skilnand skapte en fantastisk rollefigur med en sårbarhet og et spill så gripende at det bare var til å grine av", skrev juryen.
Skilnand har danset klassiske hovedroller som Aurora i Tornerose, Julie i Romeo og Julie, Tatjana i Onegin, tittelrollen i Giselle, Anna Karenina og Askepott, Sukkerfeen i Nøtteknekkeren, samt tittelrollen og Micaëla i Scarletts Carmen – en ballett i tre akter og tittelrollen i MacMillans Manon. Hun har gjort seg bemerket i hovedrollen i Duatos White Darkness og Without Words, i Shoot the Moon av Lightfoot og León, og som Blanche i Neumeiers En sporvogn til begjær – sistnevnte ble hun også nominert til Kritikerprisen for. I Moum Aunes kritikerroste Hedda Gabler høsten 2017 var hun medskapende til egen koreografi i rollen som Thea Elvsted. Hun har vært solist i en rekke balletter av Balanchine (som Agon, Apollo, Tsjajkovskij pas de deux og Symfoni i C), Forsythe (Workwithinwork, In the Middle, Somewhat elevated og The Vertiginous Thrill of Exactitude) og Kylián (blant annet Bella Figura og Symphony of Psalms) og Scarlett (Ildfuglen og prinsessen i Ildfuglen og i Vespertine). Skilnand har også fått roller skapt for seg i Rushtons On the Adjacent Sides, Strømgrens Suite, Bjørnsgaards Standard Arabesque og Dawsons dancingmadlybackwards.
Skilnand er født i Oslo og utdannet ved Ballettskolen, Statens Balletthøgskole og School of American Ballet i New York.
Sara er en etablert danser og koreograf med høy lidenskap innenfor begge felt.
Hun ble først oppdaget som 17-åring på Tv-Norges Dansefeber/SYTYCD.
Hun har siden den gang opparbeidet seg bred erfaring som utøver og koreograf på diverse tv-produksjoner, forstillinger, events og undervisning i Norge. Hun har turnert med bla Dansenett Norge, DKS, VG-Lista og samarbeidet med bla Nobels fredspris, Eurovision, Festspillene i Bergen, The Voice, Skal vi danse, Stjernekamp, Melodi Grand Prix, Spellemannprisen, Universal music, Warner music, Braza-productions, Oslo Jazzdansfestival, Wallmans m.m.
I 2023 hadde hun premiere med musikalen «We will rock you» i Oslo Spektrum, hvor hun var koreograf sammen med Kirsty Mcdonald.
I klassene til Sara er det høyt fokus på å kombinere danseglede med utfordring. Hun fokuserer mye på musikalitet, dynamikk og er glad i å fusjonere stiler i kombinasjonene sine. Her møter du alt fra street relatert teknikk til tradisjonell jazz.
Hanna Mjåvatn er utdannet i jazz- og moderne/samtidsdans ved KHIO og har studert ballett ved den statlige operaen i Donetsk, Ukraina.
I 2007 vant hun andre sesong av TV-programmet Dansefeber.
Hun har en utforskende stil som danser og benytter ulike metoder for å nå kjernen av menneskets natur hva kommer til bevegelse, rytme og emosjoner.
Hun bringer frem improvisasjon og karakter hos en danser som gjør at formidling kommer frem med dypeste ærlighet i uttrykket.